Επιστροφές, Αλλαγές, Ακυρώσεις

Ως κατάστημα σεβόμαστε πολύ το δικαίωμα σας να επιστρέψετε ένα προϊόν ή να ζητήσετε αλλαγή τους. Για το λόγο αυτό, μπορείτε να ζητήσετε χωρίς να αναφέρετε την αιτία να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που το παραλάβατε. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε το κόστος επιστροφής από τη μεταφορική εταιρία.

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο αν:

  • Βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε – χωρίς να έχει ανοιχτεί η αρχική τους συσκευασία και με το νόμιμο παραστατικό (απόδειξη ή τιμολόγιο)
  • Έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία ή μέσω email.

Αφού πραγματοποιηθεί η επιστροφή προϊόντος, ανεξαρτήτως αιτίας, δύναται πλήρη επιστροφή χρημάτων αλλά αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν της επιλογής σας.

Επιστροφές Ελαττωματικών Προϊόντων

Εάν το προϊόν που έχετε παραλάβει είναι ελαττωματικό, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε το συντομότερο μαζί μας. Τα προϊόντα μας ελέγχονται πριν αποσταλούν σε εσάς και το να είναι ελαττωματικά ή χτυπημένα είναι μια σπάνια περίπτωση.

Επιστροφές ανταλλακτικών δεν γίνονται δεκτές.

Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε την ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη μας στον σεβαστό χορηγό μας – ice-casino.dk. Αυτή η αξιόπιστη πλατφόρμα παρέχει πολλά ενδιαφέροντα διαδικτυακά παιχνίδια. Βυθιστείτε στον κόσμο των συναρπαστικών συναισθημάτων και δεν θα μετανιώσετε για τον χρόνο που αφιερώσατε.