Βοήθεια σε σχέση με τους τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σας

Μπορώ να πληρώσω με μετρητά στο κατάστημα;

Και βέβαια.

Εάν βρίσκεστε εντός περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε οι ίδιοι από τη παραγγελία από το κατάστημά μας. Σε αυτή τη περίπτωση, πρέπει να το διευκρινίσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας, να επιλέξετε αντικαταβολή ως μέθοδο πληρωμής, και, κατόπιν, μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά όταν έρθετε να την παραλάβετε. 

Φυσικά και μπορείτε.

Αρκεί να το ζητήσετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Διαθέτουμε 5 Τρόπους Πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να κάνετε μια κατάθεση σε ένα από τους παρακάτω λογαριασμούς. Στη περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή μέσω κατάθεσης στη τράπεζα, πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε τον αριθμό παραγγελίας και το πλήρες ονοματεπώνυμό σας και να μας στείλετε το αντίγραφο κατάθεσης στο email info@dr-tool.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 231 305 2931, αναφέροντάς μας τα στοιχεία της κατάθεσης (τράπεζα κατάθεσης, αριθμός κατάθεσης, αριθμός παραγγελίας, ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση email) ώστε να επιβεβαιώσουμε τη πληρωμή και να σας αποστείλουμε άμεσα τη παραγγελία.

         ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – GR98 0110 2350 0000 2350 0185 030  Δικαιούχος Καμπερίδου Νικολέττα          

         ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – GR74 0172 2000 0052 0002 5639 917 Δικαιούχος Καμπερίδου Νικολέττα Φωτίου          

Παρακαλούμε σημειώστε ότι, σε περίπτωση μεταφοράς από διαφορετική τράπεζα, τα έξοδα διατραπεζικής συναλλαγής βαρύνουν εσάς.

 

Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε με κάρτα, στο ασφαλές περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (περιβάλλον isimplify της Εθνικής Τράπεζας) ή μέσω του διακομιστή της Viva Payments (Ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος για λειτουργία εντός EOX-31) χρησιμοποιώντας τη κάρτα της επιλογής σας. Υποστηρίζουμε όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες καρτών (Visa, MasterCard, Maestro, American Express) και η μεταφορά γίνεται με ασφαλή κρυπτογράφηση SSL και σε ασφαλή σύνδεση. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται από εμάς στους εξυπηρετητές μας και χρησιμοποιούνται για μία μόνο φορά για κάθε συναλλαγή.

 

Viva Wallet

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό πορτοφόλι σας στη Viva (Viva Wallet), και να πληρώσετε για την αγορά σας μέσω της Viva Payments. Μόλις επιλέξετε την πληρωμή μέσω Viva Wallet, μεταφέρεστε προσωρινά στo λογαριασμό σας στη Viva και ολοκληρώνετε τη πληρωμή σας.

 

PayPal

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δημοφιλέστερη υπηρεσία για το ηλεκτρονικό εμπόριο, το PayPal. Μόλις επιλέξετε την πληρωμή μέσω PayPal, μεταφέρεστε προσωρινά στo λογαριασμό στο PayPal όπου με ασφαλή τρόπο ολοκληρώνετε τη πληρωμή σας.

 

Αντικαταβολή

Μπορείτε πάντα να πληρώσετε την παραγγελία σας όταν θα παραλάβετε τη παραγγελία στο χώρο της επιλογής σας. Η Αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον 2,50 €.